5 partide din optimile US Open pe care trebuie să le vezi neapărat! Federer, Serena, Murray şi Halep întâlnesc adversari de clasă

414

În această seară, sunt programate optimile de finală ale US Open, iar tabloul este plin cu meciuri care promit un adevărat spectacol.

Mai jos puteţi vedea cele mai tari 5 meciuri ale optimilor:

Halep – Lisicki
Prima adversară puternică pentru Simona Halep apare în optimi. Sabine Lisicki, fostă finalistă la Wimbledon, este mereu o adversară periculoasă pentru orice jucătoare.

Stosur – Pennetta
Două dintre cele mai experimentate jucătoare din circuit se duelează pentru un loc în sferturi la US Open. Un meci care poate fi cîştigat de oricine, Stosur fiind şi învingătoare la New York.

Anderson – Murray
Andy este mare favorit şi în faţa lui Kevin Anderson, dar sud-africanul a arătat şi la Wimbledon în faţa lui Djokovici că poate să facă partide mari împotriva jucătorilor de top.

Berdych – Gasquet
Doi dintre cei mai buni jucători care nu au cîştigat pînă acum vreun turneu de Mare Şlem se duelează într-un meci care se poate decide după 5 seturi.

Isner – Federer
Roger este mare favorit, dar întîlneşte un adversar incomod, cu un serviciu exploziv. Isner este extrem de periculos dacă îi intră serva şi ar putea să-i pună probleme elveţianului.

Sursă: gsp.ro

FOTO: betadvisor.com