A mai plecat o jucatoare: Allison Pineau s-a despartit de Oltchim!

691

Allison PineauOltchim Rm. Valcea a anuntat ca s-a despartit de jucatoarea franceza Allison Pineau, de comun acord, relateaza AGERPRES, care citeaza site-ul oficial al gruparii.

”Clubul Sportiv Oltchim si jucatoarea Allison Pineau au convenit de comun acord si pe cale amiabila sa rezilieze contractul sportiv, incepand cu data de 15.04.2013 (contractual era valabil pana in data de 30.06.2014)”, se arata in comunicat, care precizeaza ca motivul plecarii a fost dorinta jucatoarei de a se intoarce in Franta pentru ”continuarea procesului de recuperare a genunchiului operat deoarece in ultima perioada Allison Pineau a acuzat dureri, ultima data fiind cu ocazia convocarii la echipa nationala a Frantei.

Pineau venise la Oltchim vara trecuta, odata cu alta jucatoare franceza, portarul Amandine Leynaud, care insa s-a accidentat la scurt timp dupa transfer si nu a apucat sa evolueze in niciun meci oficial pentru echipa valceana si si-a reziliat contractul.

Presa a relatat ca mai multe jucatoare vor pleca de la Oltchim dupa ratarea calificarii in finala Ligii Campionilor, printre acestea fiind nominalizate Katarina Bulatovic, Marija Jovanovic, Oana Manea, Paula Ungureanu etc.