A picat TOTUL intre Galca si Botosani. Fostul antrenor al Stelei a cerut un SALARIU pe care moldovenii nu-l pot plati

444

Desi fostul antrenorul al Stelei, Costel Galca, se afla in tratative avansate de a prelua formatia FC Botosani, se pare ca lucrurile nu s-au concretizat.

Oicialii Botosaniului ii vor da credit pana in iarna lui Mugurel Cornateanu, cel care i-a fost secund tehnicianului demis, Leo Grozavu.

Dupa un sezon istoric, in care au obtinut in premiera calificarea in preliminariile Europa League, Botosani spera ca echipa sa arate cel putin la fel de bine si in noua stagiune. Nu a fost cazul, in cele 10 etape scurse pana acum moldovenii reusind o singura victorie.

Board-ul a considerat ca e nevoie de un soc la echipa, astfel ca Leo Grozavu a fost sacrificat, ideea fiind de a aduce un tehnician cu pedigree, care sa le asigure in cele din urma prezenta in play-off botosanenilor.

S-a discutat despre Bergodi, Dorinel Munteanu si chiar Costel Galca, insa nu s-a ajuns la vreun acord cu vreunul dintre ei, toti avand se pare pretentii exagerate din punct de vedere financiar. Principalul vizat a fost antrenorul care a scris istorie cu Steaua sezonul trecut, cand a cucerit toate cele trei trofee interne, insa salariul cerut de Galca a dus la sistarea negocierilor.

\”Am discutat cu firma care il impresariaza si ni s-a transmis ca vrea un salariu de 10.000 pe luna, pentru a antrena in Liga 1. Noi nu ne permitem sa dam atatia bani lunar\”, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele de la Botosani, pentru DigiSport.

In aceste conditii, secundul lui Grozavu, Mugurel Cornateanu va conduce echipa la partida cu Dinamo, de duminica si, potrivit sursei citate, exista sanse mari ca acesta sa asigure interimatul pana in iarna.

Sursa: prosport.ro

Foto: adevarul.ro

.