Adrian MUTU se AUTOPROPUNE la Florenta!

906

Adrian Mutu ar reveni la Fiorentina, in cazul in care gruparea toscana i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenta lui Giuseppe Rossi.

„Regret ceea ce i s-a intamplat lui Rossi, juca foarte bine si ajuta Fiorentina. Eu la Fiorentina? Stiti cu totii ce simt pentru acest oras si aceasta echipa. Am ramas in relatii bune cu membrii conducerii. Acum ma antrenez cu un preparator fizic spaniol. Am avut discutii cu Petrolul, inca nu am semnat nimic si daca Della Valle ma va chema, nu ma voi gandi de doua ori”, a declarat Mutu la Radioblu.

Mutu a evoluat pentru Fiorentina intre 2006 si 2011, reusind sa marcheze 54 de goluri. Din 2012, el este legitimat la formatia franceza Ajaccio.

Atacantul formatiei Fiorentina, Giuseppe Rossi, a suferit o leziune la ligamentul colateral al genunchiului drept, la meciul cu Livorno, scor 1-0, din campionatul Italiei, el urmand sa fie indisponibil mai multe luni, tehnicianul Vincenzo Montella avand mai multe probleme in ofensiva, dupa ce si germanul Mario Gomez este accidentat.

La 24 noiembrie, atacantul Adrian Mutu anunta ca din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an si jumatate cu formatia Petrolul Ploiesti, urmand sa fie imprumutat pe aceasta perioada de la gruparea AC Ajaccio.

Sursa: mediafax.ro