Alex Chipciu are oferte din Olanda, Spania si Franta!

593

16_419438-chipciuTanase Dima, presedintele scolii de fotbal Sporting Pitesti, cea care detine 50% din valoarea unui transfer in tara sau in strainatate al mijlocasului Alexandru Chipciu, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca fotbalistul Stelei are oferte din campionatele Olandei, Spaniei si Frantei.

„Din Franta a avut oferta de cand era la Brasov, sunt interesati si acum. De cand e la Steaua au mai aparut oferte din Olanda si Spania. Ajax a fost o trambulina pentru numerosi romani. Fotbalul practicat acolo este combinativ, ofensiv, total si se preteaza la jucatorii romani. Sunt convins ca Alex ar intra in cerintele jocului Ajaxului, de unde poate sa se propulseze pentru inalta performanta”, a declarat Tanase Dima, cel care l-a descoperit pe Alexandru Chipciu.

Dima spune ca tatal lui Alex, care a fost prezent la partida Stelei de pe Amsterdam Arena, a plans dupa meciul fiului lui cu Ajax. „Alex ne-a dat invitatii la meci, insa eu n-am putut merge deoarece sunt bolnav, mai ales dupa ce am pierdut-o pe sotia mea. Au fost colegi de-ai mei de la Sporting, Florin Dragusin povestindu-mi ca tatal lui Alex a plans de fericire dupa prestatia apreciata a stelistului”, spune Dima.

Tanase Dima spune ca Sporting Pitesti, clubul care l-a descoperit si lansat pe Alexandru Chipciu, are de luat 50% din suma de transfer a juctorului la orice club din tara sau din strainatate. „Nu cred ca FC Brasov ne poate scoate din carti. Nici pana acum nu si-au achitat datoriile fata de noi pentru transferul lui Alex la Steaua, desi au inregistrat ca suma 200.000 de euro. Ne-au achitat 30 la suta din bani in noiembrie, iar pana pe 20 decembrie urmau sa ne mai dea 40 la suta din bani, nu au facut-o. Alti 30 la suta urmau sa ii dea pana in ianuarie. Pana se incheie perioada de licentiere in martie sunt penalizati cu 0,5 la suta din suma pentru neachitare”, a adaugat Dima.