Fără categorie

Alina Dumitru SE LASA de sport si DEVINE antrenoare!

olimpiada-2012-alina-dumitru-a-cucerit-medalia-de-argint-la-judo-feminin-1Multipla campioana olimpica si mondiala la judo Alina Dumitru a declarat in exclusivitate agentiei MEDIAFAX ca a decis sa renunte la activitatea de sportiva, urmand ca din ianuarie sa devina antrenoare federala.

“Dupa argintul de la JO Londra, antrenorul Berceanu a insistat sa ma retrag, insa am lasat o pauza ca sa cantaresc exact. Nu a fost deloc usor de luat decizia, dar am hotarat intr-un final sa ma retrag din activitatea de sportiva. Au cantarit si accidentarile de la JO in luarea deciziei. Insa nu pot ramane departe de acest sport, asa ca din ianuarie voi fi alaturi de cei de la FR Judo in calitate de antrenoare federala” , a declarat Alina Dumitru.

Ea isi va anunta retragerea din activitatea de sportiva in cadrul unei gale, care va avea loc azi, de la ora 19.00, la hotel Radisson Blu din Capitala.

Alina Dumitru (30 ani) are in palmares 8 titluri de campioana europeana (intre 2004-2012, cu exceptia anului 2009), doua medalii de bronz la mondiale (2002 si 2009), iar la Jocurile Olimpice a cucerit aur in editia din 2008 si argint la cea din 2012 .

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP