Andone are zilele numarate in Gruia. Vezi cine e favorit sa vina in locul lui!

412

CFR este intr-o situatie ingrata, locul ocupat in clasament si distanta fata de primul loc – 12 puncte- anulandu-le practic campionilor orice sansa sa isi apere „coroana”. Sefii din Gruia au explicat ca nu se ia in calcul pentru moment schimbarea lui Andone, insa italienii sustin altceva.

Conform acestora, Ando este pe craca, favoriti pentru inlocuirea acestuia fiind doi tehnicieni din Peninsula: Edoardo Reja si Cristiano Bergodi. Daca cel de-al doilea nu mai necesita nicio prezentare, fiind un antrenor cu care fanii romani s-au familiarizat, de pe vremea cand antrena in Liga 1, in ceea ce il priveste pe Reja trebuie facute cateva precizari.In varsta de 66 de ani, acesta a pregatit ultima data echipa Lazio Roma, cu care a terminat pe locul patru la finalul sezonului trecut. In cariera sa, Reja a mai antrenat formatiile Treviso, Mestre, Varese, Pescara, Cosenza, Hellas Verona, Bologna, US Lecce, Brescia, AC Torino, Vicenza, Genoa, Catania, Cagliari, SSC Napoli si Hajduk Split.

La Lazio, Reja a reusit sa resusciteze niste fotbalisti plafonati, Mauro Zárate, Cristian Ledesma si Stefano Mauri fiind cele mai elocvente exemple in acest sens. In mai 2012, el a demisionat de la formatia din Cetatea Eterna, in ciuda faptului ca sefii Biancocelesti au insistat sa ramana.

„Foarte curand, la Cluj s-ar putea vorbi din nou italiana pe banca. Dupa ce au fost antrenati de Trombetta si Mandorlini (acesta din urma a castigat titlul si Cupa, cu formatia ardeleana), clujenii se gandesc la un inlocuitor pentru Andone si doi italieni sunt vizati. Tehnicianul roman a pierdut derby-ul cu Steaua si a scufundat echipa la mijlocul clasamentului, la 12 puncte de lider. CFR se descurca mai bine in Liga, adunand trei puncte dupa primele doua etape, dar situatia din clasament ii nemultumeste peste masura pe oficiali. Reja (contactat deja in vara de sefii Clujului) si Bergodi, un specialist al fotbalului romanesc, unde a antrenat Steaua si chiar CFR sunt cele doua nume care pot veni la clubul roman”, noteaza gianlucadimarzio.com