ANUNT SURPRIZA: Copos vinde Rapidul suporterilor!

590

copos_11231400George Copos ii invita pe suporteri, printr-un comunicat remis duminica agentiei MEDIAFAX, sa desemneze structura prin care sa devina proprietarii clubului giulestean.

„Am luat decizia de a renunta la toate participatiile mele in SC FC Rapid SA. Drept urmare anunt public ca cesionez gratuit toate cele 5.500.000 actiuni catre rapidisti, inclusiv investitiile facute in Baza Pro Rapid, marcile inregistrate, brandurile, siglele, palmaresul, culorile detinute de Rapid etc. Ii invit asadar sa pe suporteri isi desemneze structura care sa preia de la noi participatiile in Rapid – fie ea Liga Suporterilor, fie o alta structura„, se arata in comunicatul semnat de George Copos.

Actionarul rapidist ii asteapta pe suporteri sa il contacteze pentru a perfecta actele in regim de urgenta si precizeaza ca valoarea actuala a lotului este de 11,8 milioane de euro. „Situatia actuala a clubului poate fi gasita si studiata in Planul de reorganizare publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa nr. 4416/12.03.2013 unde se poate gasi tot ceea ce este relevant fata de starea clubului, prezentat transparent si corect. La aceasta ora valoarea comerciala a lotului de jucatori a Rapidului este de 11,8 milioane Euro, conform ultimei evaluari facute de site-ul de specialitate Transfermarkt.ro. Conducerea actuala a Clubului asteapta sa fie contactata pentru a perfecta cu maxima urgenta formalitatile de cesionare a actiunilor. Consider ca fac un gest de loialitate fata de rapidisti, dandu-le ocazia de a fi, in sfarsit, in postura de a aplica ceea ce mi-au cerut mie ani de-a randul”, a mentionat oficialul rapidist.

Copos afirma ca in ultimii 20 de ani a fost alaturi de Rapid, timp in care a creat conditii de pregatire, a investit in baza sportiva Pro Rapid si in stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, a refacut gazonul, iar impreuna cu Ministerul Transporturilor a construit peluza a II-a si a realizat instalatia de nocturna. „Toate acestea au condus la rezultatele cunoscute: doua titluri de campioni, 4 Cupe ale Romaniei, 4 Supercupe, participari multiple in Cupele europene – culminand cu editia 2005 – 2006 in care Rapid a ajuns pana in sferturile de finala ale Cupei UEFA„, explica George Copos.