Arogantul MUTU sau INAPOIATUL Piturca!? DEZVALUIRILE incredibile ale lui Mutu din vestiarul Nationalei

413

Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.Mutu pune esecul Romaniei in barajul de calificare pe stilul de anii 50 al lui Piturca si povesteste cum isi motiveaza Piti jucatorii…

„Istoria echipei nationale e simpla si se rezuma doar la doi antrenori mari: Iordanescu si Ienei. Ei au calificat nationala la un Campionat Mondial. Ceilalti trebuie respectati. Pacat ca pentru antrenorul de azi orgoliul a fost mai presus de echipa nationala. Si nu numai in ceea ce ma priveste pe mine. Amintiti-va ca si cu Hagi a avut conflicte.

Mai cred ca selectionerul trebuia sa stinga conflictul cu Sapunaru si ca Radu Stefan si Radoi trebuiau convinsi sa isi ajute tara azi. Si impreuna reuseam lucrul asta. Echipa nationala nu e nici a mea, nici a lui Victor Piturca! E a romanilor. Sunt sincer si va spun din toata inima ca mi-as fi dorit enorm, dar enorm, ca in seara asta sa lupt pentru tara mea. Iubesc tricoul cu tricolor. Sa nu ma intelegeti gresit. Sunt trist, nu patetic. Sa va spun ca am urlat ca un nebun in fata televizorului?! Dar asta a fost. Un meci de fotbal. Ce va fi e mai important acum. Pentru ca, va asigur, nu ma despart inca de ceea ce iubesc cel mai mult: echipa nationala”, a postat Mutu pe contul sau personal.

„Piturca e un foarte bun selectioner, dar e cam depasit. Va spun eu. Are metode din anii ’50 – ’60. Daca tu incepi pregatirea meciului din Ungaria cu mesajul ca tara are nu stiu ce suprafata si nu stiu cati locuitori….

Sa va spun cum am pregatit dubla cu Ungaria si Turcia? Pentru meciul cu Ungaria ne-am uitat la meciul Ungaria – Turcia, iar pentru meciul cu Turcia ne-am uitat la acelasi meci… la Turcia – Ungaria cum ar veni… Ne uitam la tot meciul, 90 de minute.

Dupa ce sa mai discutam? Mergeti la culcare…. Domnul Piturca are un ochi foarte bun la jucatori, ii vede, dar nu poate sa ii mai motiveze. Are un stil dictatorial.

Cu Piturca ne uitam la meciuri si atat. Ne uitam la meci, nu scoatem niciun cuvant. Intrebati-l si pe el, nu trebuie sa va spun eu.

Daca nu spun eu adevarul, nu mai spune nimeni. Hai sa spunem si ce nu am facut. Eu vorbesc aici despre binele fotbalului romanesc.

In San Marino, cand am jucat, ne spunea: „Baieti, sunt o echipa foarte, foarte buna, nu ii subestimati” Si ma uitam ca jucam cu bucatarii…

Stiu ca nu e cel mai bun lucru ce fac eu, dar pe Piturca nu il intrebati daca a fost cel mai bun lucru sa se certe cu Radoi, cu Sapunaru, cu mine?

Va mai amintiti cand ne-a batut Bosnia cu 2-1 la ei? In retur ce s-a intamplat?

Razvan Lucescu a venit cu tactica: „Domnule, ne aparam si iesim pe contraatac”. I-am spus: „Bai, Razvane, ne-am saturat sa ne aparam, hai sa atacam. Baga-l pe Sanmartean, pe ala, pe celalalt!” Am castigat cu 3-0 si ce meci a iesit?!

Si cu Grecia trebuia sa atacam continuu. Cu ce public a fost, extraordinar, trebuia sa atacam mereu. Sa se termine 7-5, dar sa atacam”, a declarat Mutu la Digi Sport.

Sursa: prosport.ro