Astra, Pandurii si Petrolul tintuiesc Europa! Vezi programul meciurilor!

936

LPF 2013 - UNIVERSITATEA CLUJ - PETROLUL PLOIESTIZi decisiva azi pentru fotbalul romanesc. Petrolul, Pandurii si Astra au misiunea de a se califica, obiectiv ce va aduce si puncte in clasamentul ce stabileste numarul de formatii pe care tara noastra il va avea de la toamna in cupele europene.

Vitesse – Petrolul – ora 21:00 DIGISPORT 1

Petrolul are cel mai dificil adversar dintre toate cele trei formatii autohtone, Vitesse fiind pe locul patru in Olanda. In plus, in tur, la Ploiesti, scorul a fost 1-1. Totusi, pentru a reusi sa invinga, antrenorul Cosmin Contra a sacrificat etapa trecuta din Liga I, in fata Brasovului (0-0) folosind mai mult rezerve, pentru a avea acum toti titularii odihniti. Gicu Grozav, intrat intr-o pasa proasta, este acum pariul lui Contra. „Gicu e un fotbalist tanar care trebuie sa invete din greselile pe care le face. Cred ca diseara va face un meci mare si ne va califica”, a spus tehnicianul, care si-a facut nervi inca de ieri dimineata, la plecarea spre Olanda. La aeroportul din Otopeni bagajele echipei depaseau limita admisa si personalul a cerut redistribuirea lor.

Hapoel – Pandurii – ora 20:00 LIVETEXT PE GSP.RO

Dupa 1-1 in tur, Cristi Pustai are motive de ingrijorare pentru ca lotul e decimat, el neavand decat 17 jucatori pe lista (nu poate completa lista de 7 rezerve). Erico si Breeveld sunt accidentati si chiar daca nu vor evolua, ei au insotit echipa in Israel. Pe lista indisponibililor se afla si Lemnaru, dar si Paraskevas, astfel ca Pustai va fi nevoit sa improvizeze. „Am mai multe necunoscute pentru meciul cu Hapoel, dar trebuie sa obtinem calificarea. Sunt sigur ca baietii vor face totul pentru a reusi sa mergem mai departe in competitie”, a anuntat Pustai.

Astra – AS Trencin – ora 19:00 DIGISPORT 1

Giurgiuvenii sunt linistiti in privinta calificarii in play-off. Dupa ce in tur au pierdut cu 3-1, cei de la Trencin nu-si revin nici in campionat, duminica, Senica invingand cu acelasi scor. „Daca vom aborda jocul asa cum trebuie si nu superficial, nu cred ca vom avea probleme”, a spus antrenorul Daniel Isaila, care nu se va putea baza pe serviciile lui Yahaya, Bukari si Fatai (accidentati).