Baschebalistul Andrei Lefter este tinut in viata doar de aparate!

1016

Clipboard01Bachebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, care a fost gasit cazut pe strada, este tinut in viata doar de aparate si medicamentatie, potrivit mediafax.ro.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita, a declarat, ca baschebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, este in continuare internat in Sectia Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a unitatii, fiind in stare grava.

„Pacientul este in coma profunda, ventilat mecanic. Practic, este tinut in viata de aparate si medicamentele administrate”, a declarat Decebal Todarita.

Potrivit acestuia, investigatiile amanuntite au aratat ca pacientul a suferit multiple traumatisme si fracturi craniene, care i-au provocat coma profunda, dar si escoriatii si echimoze pe abdomen si membre.

„Pacientul are un traumatism cranian inchis, edem cerebral, fractura fronto-parietala stanga cu hematom subdural, pneumocefal si fractura sfenoid. Mai are escoriatii si echimoze, dar nu acestea sunt problema, ci traumatismele cranio-cerebrale”, a mai declarat Decebal Todarita.

Nimeni nu stie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar politistii nu au continuat cercetarile avand in vedere ca leziunile suferite demonstreaza ca a cazut de la inaltime si nu a fost victima unei infractiuni cu violenta.

Un tanar care locuieste in caminele studentesti din zona in care a fost gasit sportivul marti si care a sunat la 112, a declarat ca l-a vazut in timp ce era intins pe jos, plin de sange si cu cioburi de sticla in palma, dar era deja in coma si nu i-a putut spune ce a patit.

Baschebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, fost component al echipelor CSU Atlassib Sibiu si CSU Ploiesti, se afla in coma la Spitalul Judetean Sibiu, dupa ce a fost gasit cazut pe strada, medicii spunand ca sansele de supravietuire sunt minime.