Becali: Miercuri, in Cupa, vom juca toate rezervele. Toata echipa de baza va juca peste o saptamana cu Dinamo!

389

Gigi Becali, a declarat duminica seara, dupa victoria din meciul cu Gloria Bistrita, scor 4-0, ca il bucura faptul ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf „are prea multa forta” si ca nu crede ca in derbiul din etapa urmatoare se va putea impune adversara Dinamo.

„Am spus intotdeauna ca am mare incredere in Mihai Costea, eu cred ca a jucat exceptional, calitatea se vede. Mihai este fotbalistul in care am crezut eu. Cu Dinamo parca l-as vrea pe Costea in locul lui Nikolici. As vrea, dar nu stiu… Eu zic ca meciul cu Dinamo nu va fi foarte greu, dar nici nu va fi un meci usor. Nu cred ca Dinamo poate sa ne opreasca, pentru ca suntem prea puternici acum. Miercuri in Cupa (n.r. – cu Concordia Chiajna) vor juca toate rezervele, nu va juca niciun titular. Noi vom bate Chiajna cu toate rezervele. Toata echipa de baza va juca peste o saptamana. Cei de la Dinamo nu isi permit sa joace in Cupa cu rezervele, nici nu au, si in al doilea rand nu isi permit sa abandoneze Cupa Romaniei si vin obositi, noi venim dupa o saptamana de odihna. E si diferenta de valoare. Niciodata nu a fost un derbi atat de dezechilibrat”, a spus Becali la DigiSport.

El a precizat ca nu a mai stat atat de linistit in loja ca la meciul cu Gloria de mai multi ani. „Eu nu am mai fost asa linistit in loja de vreo 7-8 ani. Ma bucur ca avem prea mare putere, echipa are prea mare forta si nu da vreo sansa adversarului. De acum va fi cum era pe vremuri, cand vii in Ghencea zici «Doamne sa nu ne dea multe». Va fi o echipa chiar mai puternica. Steaua face spectacol si exista siguranta asta de pase. Nu-i mai e frica sa paseze chiar daca sunt trei metri paseaza, tiki-taka, cum e Barcelona, au foarte mare incredere”, a adaugat Becali.

Gigi Becali a facut referire si la faptul ca antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat ca „toata lumea vrea ca Steaua sa castige campionatul”: „Daca noi aveam aranjat de ce eu sunt singurul care am cerut sase arbitri straini? Sase aveam voie. Cati a cerut Pandurii? A cerut numai cu Steaua”.