Becali nu regreta ca nu l-a tinut pe Maicon la Steaua

445

Disputele interne de la Steaua au dus la ratarea unui jucator cu reale calitati, care a ajuns acum la Sahtior Donetk. Maicon a fost adus la Steaua in returul sezonului 2010-2011, la initiativa lui Teia Sponte.

Atacantul brazilian a fost imprumutat de la Volin Lutk cu optiunea unui transfer definitiv, pentru 800.000 de euro. Dupa terminarea sezonului, Steaua nu a activat optiunea de cumparare, iar brazilianul a revenit in Ucraina. In cele 6 meciuri jucate in Ghencea, Maicon a marcat 3 goluri.

Gigi Becali a declarat ca nu regreta faptul ca nu l-a pastrat la echipa pe Maicon, care a fost transferat de campioana Ucrainei, Sahtior Donetk.

„Nu imi pare rau, de unde sa ghicesc eu? Probabil ca trebuia sa il tinem, sa riscam si sa il bagam la forte. Pentru ca el n-avea forta, talentat era, ca a dat goluri. Dar eu de unde sa stiu? Trebuia sa ii facem un test medical sa vedem daca era din nastere asa sau nu era pregatit. El probabil ca nu era bine pregatit, n-ati vazut ca el cadea mereu, era moale. Asa ca nu imi pare rau. Ce a ramas la mine, Dumnezeu mi-a dat, ce a plecat, n-a vrut Dumnezeu sa fie al meu. Eu stau in palat, stau in aur, ia uite ma… ce Maicon, ce e ala Maicon? Cat mi-a dat Dumnezeu, atata am”, a declarat Gigi Becali in cadrul unei conferinte de presa. Sursa. prosport