Becali: Pe Chipciu o sa-l vedeti numai pe banca!

375

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, i-a gasit vinovati de infrangerea echipei sale in partida cu FC Vaslui pe portarul Razvan Stanca si pe mijlocasul Alexandru Chipciu, acestia urmand sa nu mai fie titulari de la urmatoarea partida.

„Popa a fost piston, a venit in aparare, s-a aparat foarte bine, a fost foarte activ pe dreapta. Cand il scoti pe Popa, care e foarte activ, conteaza. Gata, ca echipa e obosita. Ii reprosez lui Chipciu, care dormea pe teren. Lui Rusescu nu ai ce sa-i reprosezi, ca nu mai putea, nu era in apele lui, l-am vazut de la inceput. Noi am dominat meciul asta cap-coada, eu asa zic, poate sunt subiectiv. 3-1 este un scor mincinos. Au dat un gol dintr-o faza fixa, apoi au mai dat un gol care nu e gol… Dar nu au dat ei gol, a dat Stanca gol. Greseli de astea nu sunt permise. Asta inseamna si lipsa de concentrare, inseamna figuri. Cand e sa se aleaga praful, asa e… „, a spus finantatorul Gigi Becali, care a precizat ca portarul Ciprian Tatarusanu va reveni titular.

Apoi in vizorul patronului a intrat Chipciu, Becali promitandu-i si lui un loc pe banca de rezerve: „Sunt dezamagit pentru ca daca ai 1-0 in minutul 60 si nu poti sa scoti nici macar un egal inseamna ca nu esti mare echipa. Nu e ghinion, ma imbat cu apa rece. Ce ghinion? N-ai valoare daca pierzi cu 3-1 de la 1-0. Sau exista vreo doi-trei jucatori care sunt indolenti, care nu trebuie sa-i bagi si trebuie sa-i amendezi. De unde s-a dat al doilea gol? De pe partea stanga. Cine trebuia sa fie acolo, Chipciu, nu? Chipciu o sa-l vedeti voi numai pe banca, va promit! O sa joace Adi Popa. Din ce parte a venit al treilea gol? Chipciu dormea pe acolo, mergea cu mainele in sold… S-ar putea sa iau eu un fotbalist care sa dribleze. Asta ii trebuie Stelei, un fotbalist care sa dribleze”.