Becali s-a suparat pe Duckadam: Eu spun ca platesc si el e nemultumit. Ce sa fac mai mult?

436

 Duckadam a fost internat miercuri in spital si s-a plans iar de situatia prin care trebuie sa treaca. Fostul mare portar al Stelei spunea in urma cu ceva zile ca „si-a facut datoria fata de tara, e cazul ca si Romania sa isi faca datoria fata de el”.Gigi Becali i-a promis sprijin, dar reactia de miercuri a lui Duckadam l-a scos din sarite

„Lasati-ma naiba, cate pot sa fac eu in tara asta? Sunt si eu om! N-am si eu sentimentele mele? Toata lumea vrea sa-i migalesc eu! Eu ce pot sa fac mai mult? Am zis ca platesc tot, mai mult ce sa fac? Am si eu treburile mele! Unde sa ma impart mai curand? Sunt si eu un om, ca si voi toti”, a declarat Becali la gsptv.

Becali: „Eu spun ca platesc, el e nemultumit! Ce sa fac mai mult”

„Eu spun ca platesc si el e nemultumit. Ce sa fac mai mult? Sa ma duc eu la spital? Nici la mama nu ma duceam in fiecare zi la spital! Eu nu-s om care sa mearga la spitale! Eu merg, vorbesc, platesc si plec”, a continuat Becali.

Helmuth Duckadam va urma la Spitalul Floreasca un tratament cu anticoagulante pentru a fi pregatit in vederea unei interventii la bratul drept.