Becali se apleaca in fata lui Duckadam: Fac eu totul pentru el. Platesc eu orice operatie. Nu conteaza banii

506

Helmuth Duckadam trece printr-un moment foarte greu. Fostul portar al Stelei va fi supus unei interventii chirurgicale riscante.

 Helmuth Duckadam a sustinut astazi o conferinta de presa in care a anuntat, cu lacrimi in ochi, ca problemele medicale pe care le are sunt destul de grave si ca va fi supus unei interventii chirurgicale in perioada urmatoare.

Medicul care a fost astazi alaturi de Duckadam a spus ca exista riscul ca fostul portar al Stelei sa isi piarda bratul, in cazul unei operatii nereusite.

„Pot sa spun acum, la 53 de ani, ca mi-am facut datoria fata de Romania. E timpul ca si Romania sa-si faca datoria fata de mine!”, a fost mesajul emotionant al lui Duckadam.

Gigi Becali a reactionat imediat si a anuntat, intr-un interviu acordat pentru ProTV, ca este dispus sa suporte toate cheltuielile necesare acestei operatii.

„Daca are nevoie de bani pentru operatie, oriunde, nu e niciun fel de problema, platesc eu. Fac eu totul pentru el, nu trebuie sa faca Romania. Nu cred ca e chiar asa de grav. Nu e o operatie la inima, e la brat. El este in opinia mea cea mai mare imagine a Stelei. In momentul asta, primeste 3000 de euro de la club doar pentru imagine.”, a spus Becali.