BOMBA: Gigi prezinta DOCUMENTELE care arata a CUI este Steaua! DEZVALUIRI de ultima ora

434

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, sustine ,in acest moment, o conferinta de presa, unde face dezvaluiri incendiare.

Acesta a discutat despre problemele echipei, dar si despre posibilitatea ca Steaua sa se intoarca in Ghencea si sa foloseasca vechea emblema a clubului.

…despre preluarea echipei: \”Este un amendament in care ni se arata ca societatea noastra a preluat tot de la CSA Steaua. Am aici toate actele. Avem si avizul favorabil al celor de la Armata. Sa se inteleaga! Noi ne numim Steaua. Noi sintem continuatoarea de drept a Stelei. Am preluat si palmaresul, avem totul.

Va arat ca am preluat si locul in Liga 1 pe drept si ca nu e nici o problema. Avem si afilierea. E falsificat ceva? E totul facut conform legislatiei in vigoare! S-a facut o ancheta cum a fost preluata Steaua si de domnul Paunescu si de mine. De fiecare data s-a decis neinceperea urmaririi penale. Am facut plingere penala impotriva lui Jean Pavel de instigare la violenta. Pai el ce face, zice ca vrea jucatorii, ca are el bani! M-am saturat! Nu mai vreau sa ma cert\”.

…despre protest: \”Rog parintii copiilor de tin cu Steaua sa le spuna sa nu mearga la protest. N-au nici un aviz favorabil. Pai ei fac protest impotriva unei societati comerciale care a platit toate taxele si impozitele. Eu am adus bani tarii asteia, 200 de milioane de euro. 50 de milioane sint doar impzitele si taxele. Am platit cit toate celelalte cluburi la un loc\”.

…despre MM: \”I-am zis si lui MM. Eu am facut puscarie, dar m-am cumintit. Noi sintem formatori de opinie, nu putem sa ne batem joc. Trebuie sa fim modele pentru tineri\”.

…despre marca: \”Boroi nu are cum sa faca fotbal in Europa cu echipa lui. El are voie sa faca doar club de baschet, volei si altele. Am luat de la Marian Iancu niste acte in care se demonstreaza ce e aia marca. Fotbalul de la CSA Steaua s-a desprins, ei nu mai au voie sa faca fotbal. Emblema lor nu ma intereseaza! Ea nu face parte din patrimoniu. Nu stiu ce viseaza procurorii de la DNA care sint majoritatea stelisti. Sa se uite si peste ce acte le arat eu aici\”.

…despre salarii: \”De unde sa plateasca Jean Pavel si prietenii lui salariile la echipa. Nu poti sa-ti bati joc de o echipa prin astfel de mineriade. Asta e simbol national. Acest Jean Pavel o sa plinga mult. Imi cer scuze mamei lui si sotiei lui\”.

…despre Momcilovici: \”Ii transmit lui Edi Iordanescu ca nu e nici o treaba cu Momcilovici. E adevarat, l-am vrut in vara, dar acum n-am discutat deloc. Era hotie daca vorbeam, dar nu e vorba de asa ceva\”.

…despre stadionul Steaua: \”Ghencea trebuie sa fie folosita. Le-am cerut sa-mi dea nocturna. Am facut cerere sa imi iau tot ce am acolo. Sa ramina totul in paragina si sa faca ce vor\”.

sursa: gsp.ro