BOMBA: inca o CASA DE PARIURI a fost SUSPENDATA. Este vorba despre o agentie extrem de CUNOSCUTA

440

O noua lovitura pe piata pariurilor.

O casa de pariuri off-line este silita sa traga obloanele, dupa ce Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) i-a revocat, de la 1 noiembrie, licenta de functionare, pe motiv ca n-a respectat anumite prevederi legale. Responsabilii casei de pariuri au fost instiintati despre pedeapsa marti, 3 noiembrie.

Decizia este executorie, dar nu si definitiva, putand fi atacata in instanta. Institutia statului le-a comunicat hotararea reprezentantilor legali ai casei de pariuri. Acestia sunt obligati sa ia masuri in consecinta, adica sa-si intrerupa imediat activitatea pe piata romaneasca, urmand sa redeschida portile, daca vor castiga procesul.

Nici in aceasta situatie, ca si si in cazul bet365.con, ONJN nu are parghii pentru a obliga operatorul sa intrupa operatiunile. Asadar, de marti incolo, functionarea Public Bet pe teritoriul tarii noastre este ilegala, dar totul se face pe ”proprie raspundere”. Jucatorii care vor fi ”pacaliti” de catre Public Bet, in situatia in care vor castiga si nu-si vor primi banii, au doar varianta sa apeleze la parghiile Justitiei. Site-ul Public Bet a devenit nefunctional de la 1 noiembrie.

publs

Decizia ONJN vine la cateva saptamani dupa megascandalul iscat in jurul operatorului on-line bet365.com, care acaparase 60-70% din piata romaneasca. Acestei case de pariuri i-a fost suspendata licenta si nu mai poate aplica pentru o alta in urmatorii cinci ani.

De asemenea, 50.000 de utilizatori sunt pasibili de amenzi, dupa ce au jucat, in necunostinta de cauza, la bet365.com Operatorul a incalcat legea in perioada 10-30 septembrie, permitand jucatorilor sa acceseze site-ul si in perioada respectiva, in care nu detinea drept de operare.

Falimentul celor de la Public Bet, operator care a fost inghitit, partial, de catre nou-nacutul Fortuna, a fost cerut de mai multi creditori. Mai jos, unul dintre acestia.

instanta

sursa: sportnews.ro