LIGA 1

Bonetti a renuntat pana la urma. Dorinel Munteanu preia Dinamo

Dario Bonetti nu mai este antrenorul “cainilor“! Italianul a renuntat marti seara la functia pe care o detinea la Dinamo, tehnicianul facand acest pas la presiunea actionarilor.Cel mai probabil, inlocuitorul lui Dario Bonetti va fi Dorinel Munteanu, varianta vehiculata tot mai intens in ultimele zile. Singurele probleme vin din faptul ca acesta este contestat vehement de suporterii alb-rosii, care il acuza pentru trecutul stelist.

Interesant este ca italianul a condus antrenamentul de marti dimineata, dupa care a plecat destul de ingandurat de la stadion. “Nu ne-a zis nimic despre o eventuala plecare, dar am simtit ca este ceva la mijloc, pentru ca n-a mai stat de vorba cu noi la final. De obicei, dupa fiecare antrenament noi mai faceam sedinte in care discutam despre echipa. De data asta, nu s-a mai intamplat asta“, ne-a spus, sub protectia anonimatului, un membru din staff-ul tehnic al echipei.

Dupa-amiaza, Bonetti s-a prezentat la sediul LPF, acolo unde a fost judecat pentru afirmatiile facute la adresa lui Dumitru Dragomir.

“Nu e nici o problema daca ma vor suspenda, voi pleca in vacanta in Caraibe cu fetele mele. Nu conteaza daca exista o clauza de reziliere sau nu, astea sint lucruri care conteaza mai putin. Vom vedea ce va fi maine. Asta e viata antrenorilor, daca vine cineva care garanteaza titlul, plec”, a spus Bonetti la iesirea de la LPF.

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP