Bonetti: Mai mult de atat nu puteam face!

392

Dario Bonetti, a declarat, duminica seara, dupa derbiul pierdut in fata Stelei, scor 1-3, ca elevii sai nu puteau face mai mult si a precizat ca in opinia sa dinamovistilor ar fi trebuit sa li se acorde un penalti.

„Cred ca am avut un penalti neacordat si cred ca era mai corect sa fie acordat al nostru decat cel pe care l-a dat Stelei. Am fost constrans sa fac doua schimbari pentru ca s-au accidentat, ceea ce a dus la pierderea calitatii jocului nostru. Cred ca rezultatul de astazi a fost conditionat si de faptul ca Steaua a primit un penalti si noua ni s-a refuzat unul, pentru ca putea sa fie 2-1 pentru noi la un moment dat si se putea intampla orice. Felicit insa jucatorii mei pentru atitudinea din teren, mai ales ca trebuie sa tinem cont ca am jucat la doar 72 de ore dupa meciul de Cupa. Diferenta a fost facuta si de lipsa de experienta a jucatorilor mei in fata stelistilor. Mai mult decat am facut astazi nu se putea face”, a spus Bonetti.

Tehnicianul a precizat ca Steaua e echipa cea mai puternica din Romania la ora actuala. „Are foarte multa forta, cu jucatori tehnici care ne sunt superiori si tactic si fizic. Sunt jucatori mai puternici decat noi si asta o vede toata lumea. E o chestiune de forta genetica, jucatorii stelisti asa au fost construiti”, a declarat el.

Dario Bonetti este de parere ca nu este necesara aducerea de arbitri straini pentru meciurile din Liga I. „Nu cred ca e nevoie de arbitri straini in campionatul romanesc si cred ca arbitrajul din aceasta seara a fost de o calitate mai joasa”, a adaugat tehnicianul.

Bonetti a mentionat ca pozitia echipei Dinamo in clasament nu este justa. „Am pierdut multe puncte din cauza lipsei de experienta a jucatorilor mei. Diferenta se face si prin forta grupului si Steaua are mai multi jucatori de valoare. Avem si noi jucatori tineri de valoare, dar trebuie sa asteptam sa creasca. Oricum in acest sezon locul unu nu este obiectivul nostru, avem nevoie de timp. Cred ca in seara asta jucatorii mei au dat suta la suta”, a mai spus Dario Bonetti.