Bute a trecut cantarul si se pregateste de MARELE MECI: Bute-Gracev este in direct la 4 dimineata!

537

Lucian Bute si rusul Denis Gracev au trecut fara probleme peste proba cantarului oficial, ce a avut loc ieri in restaurantul „La Cage aux Sports”, din incinta Centre Bell din Montreal. Cei doi se vor bate la noapte pentru centura NABF la semigrea, detinuta de rus.

Cei sapte-opt suporteri romani veniti din tara au strigat de cateva ori „Bute-Bute!”, insa nebunia nu a fost la fel de mare ca in trecut. Lucian a parut si el emotionat de revederea cu suporterii sai. A cantarit fix 77 de kilograme, cu doua sute de grame mai putin decat limita maxima agreata de cele doua parti.

„Va multumesc pentru suport, veti vedea un alt Lucian Bute in ring” a spus boxerul romane. Pentru prima oara in ultimii cinci ani, el se va bate intr-un meci in care centura este pusa in joc de adversarul sau.

In gala de la Montreal va lupta si greul Bogdan Dinu (7-0-0, 4 KO), la primul sau meci in strainatate. El se va bate cu Eric Martel Bahoeli (7-2-0, 4 KO), un canadian in varsta de 31 de ani, iar evolutia lui de acum i-ar putea aduce un contract cu Interbox. Clubul patronat de Jean Bedard se gandeste deja la momentul in care Bute va renunta la boxul profesionist si ar intentiona sa-si caute inca de pe acum o vedeta care sa-l inlocuiasca pe Mister KO.

Meciul va fi transmis de Money Tv.