Bute e gata demeciul cu Grachev. Antrenorul lui spune ca n-are emotii!

666

Antrenorul Stephan Larouche a declarat, intr-un interviu, ca rusul Denis Grachev nu este adversarul perfect pentru Lucian Bute, dar va aduce ceea ce ii trebuie pugilistului roman: „adversitate”, „dorinta de a castiga” si „pumni grei”.

„Nu am dorit sa avem un adversar care sa vina aici si sa ii dea lui Lucian garantia ca va invinge. De exemplu atunci cand conduci o masina si ai un accident, daca incetezi sa mai conduci nu inseamna ca vei deveni un sofer mai bun. Trebuie sa revii in actiune cat mai curand posibil. Doream ca Lucian sa aiba o confruntare cu un tip neinvins. Grachev nu este cel mai testat pugilist, dar are dorinta de a invinge, ataca, este neinvins si asta cautam. Nu a fost prima noastra optiune. Ar fi avut un nume mai bun cel pe care il cautam. Dar doream un adversar care sa vina pentru a castiga. Care sa vina ca sa incerce. Cred ca acest tip va aduce ceva de care Lucian are nevoie. Adversitate. Dorinta de a castiga. Pumni grei. Si sa vedem cum va raspunde Lucian. Stim cu totii ca nu este adversarul perfect. Lumea se plange. Intelegem asta. Dar sunt multi factori pe care trebuie sa ii iei in considerare cand alegi un oponent dupa o infrangere. Cred ca este omul perfect pentru Lucian in acest moment, iar in viitor vom avea si revansa cu Froch”, a spus Larouche, intr-un interviu pentru boxinginsider.com.

El a precizat ca Lucian Bute a acceptat infrangerea din meciul cu britanicul Carl Froch „ca un barbat”. „Dincolo de infrangere, un om este afectat de mai multe. Cred ca si-a pus intrebarile corecte. Este bine si sunt mandru de el pana acum. Cred ca a pierdut meciul intre momentul in care era in vestiar si cel in care am mers. Cred ca a fost… nu stiu cum sa ma exprim in engleza. In momentul in care trebuia nu i-a fost suficient de foame. Nu a fost suficient de rau cand trebuia. Lucian trebuia sa se forteze cand lucrurile nu mergeau bine si el nu a putut sa faca asta. Nu cred ca ne-a surprins Carl. Carl este cum se stie, e un boxer agresiv. Are o dorinta foarte mare de a castiga, pumni grei… Stiam asta. Restul a fost o problema. De ce? Exista un raspuns, dar avem o clauza privind revansa si deocamdata vom pastra pentru noi analizele. Va trebui la revansa sa fie adevaratul Lucian Bute. Sa revina si sa faca lucrurile pe care le poate face. Dar nu va fi usor. Carl Froch este un tip dur si va fi o misiune foarte grea pentru Lucian”, a mai spus Larouche.