Cadu speriat de Manchester: Avem sanse putine cu United

595

Fotbalistii din lotul lui Ioan Andone sunt constienti de faptul ca vor avea o misiune foarte grea marti seara, contra lui Manchester United, de la 21:45, in direct la Digi Sport 1, Dolce Sport si TVR 1.

Totusi, englezii nu au avut pana acum noroc in Gruia. In 2008, Chelsea a plecat fara victorie si fara gol marcat din Ardeal. Manchester a castigat insa in Romania, dar la Bucuresti, 2-0 cu Otelul, in toamna anului trecut.

Manchester United este cea de-a patra mare echipa care vine la Cluj dupa Chelsea, Roma si Bayern Munchen. Pana acum, CFR nu a scos decat un punct din aceste meciuri de lux, 0-0 cu Chelsea. De partea cealalta, Manchester United a strans doar patru puncte in ultimele patru deplasari in UEFA Champions League. Doua infrangeri, cu Barcelona si cu Basel, un egal cu Benfica si o victorie chiar in Romania, 2-0 cu Otelul Galati.

“Avem sanse putine, stim asta, dar asa putine cum le avem, o sa intram in teren 100% ca sa castigam meciul sau macar sa facem un rezultat pozitiv pentru noi. Si pentru ei e un meci foarte important, pentru ca o sa le fie mai usor daca bat aici. Oricum, va fi foarte frumos, pentru ca pana acum i-am vazut doar la televizor pe jucatorii lui United. Chiar ma bucur ca pot juca impotriva unor jucatori ca Nani si van Persie. La final vreau sa fac schimb de tricouri cu Nani, deoarece el este din Portugalia”, a declarat capitanul CFR-ului, Ricardo Cadu.