Capii fotbalului romanesc ar putea fi suspendati din functii! Sandu si Dragomir ar urma sa fie trimisi in judecata pentru abuz in serviciu!

648

1dragomirAnumite surse sustin ca presedintele FRF si cel al LPF ar fi fost chemati astazi, impreuna cu avocatul care a reprezentat „Stiinta” in ultima vreme, Mircea Moise, la sediul DNA.

Astazi trebuia sa aiba loc conferinta saptamanala a sefului Ligii, insa acesta a anuntat ca nu se va mai intalni cu presa pentru ca a intrat in concediu. De asemenea, membrii Comitetului Executiv al FRF ar fi trebuit sa se intalneasca astazi, dar si aceasta sedinta a fost anulata fara prea multe explicatii.

Se pare ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir vor fi audiati joi si, pana la finalul saptamanii, ar urma sa fie trimisi in judecata pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Lucrurile nu s-ar opri aici! Nu este exclusa nici varianta ca procurorii sa solicite suspendarea din functie a sefilor de la FRF, respectiv LPF, o data cu trimiterea in judecata pentru acuzatia respectiva.

Daca se va solicita suspendarea, ea nu se va opera automat, ci va trebui sa fie confirmata de judecator, in momentul in care procesul va intra efectiv pe rol.

Sursa: gsp.ro