Ce vor sa faca NEMTII la Cluj, dupa ce preiau pe U Cluj. Cum este si Emil Boc implicat!

492

Investitorii germani de la firma DK Sportler, interesati sa cumpere echipa U Cluj, si-au luat bilete de avion cu destinatia Bucuresti. Marti, 6 noiembrie, ei se vor intalni cu Florian Walter pentru a trata cumpararea echipei.

Nemtii i-au trimis joi seara un email lui Florian Walter, prin care il anuntau care este pretul oferit pe echipa si ca pot veni numai marti sau miercuri la Bucuresti pentru a incheia afacerea. Florian Walter a raspuns mesajului si a fost stabilita o intalnire finala pentru a incheia tranzactia, marti, 6 noiembrie.

”Lucrurile sunt clare din punctul de vedere al investitorilor germani. Ei vor sa faca treaba si au un plan de afaceri pe 5 ani. Nu stim ce vrea sa faca domnul Florian Walter. Au intrat in scena italienii care vor sa faca la Cluj o scoala africana de fotbal si a mai aparut un grup de investitori, despre care nu stiu nimic”, a precizat o sursa din apropierea investitorilor germani.

Intalnirea din 6 noiembrie va avea loc la ora 17.00, iar nemtii de la DK Sportler spera ca atunci sa fie semnate si actele de vanzare a echipei. ”Totul depinde de suma pe care o va primi domnul Walter de la ceilalti investitori aflati in lupta. Poate ca acum vrea sa faca mai multi bani din actiunile pe care le detine si va da cu piciorul afacerii pe filiera nemteasca. Eu zic sa s-ar face o eroare pentru ca noi venim cu o mare experienta si cu un management profesionist”, a mai spus sursa citata.

Primarul Emil Boc a mentionat joi, 1 noiembrie, in cadrul unui interviu ca in lupta pentru actiunile U Cluj sunt trei investitori si ca vanzarea echipei va fi perfectata. Acest lucru intareste informatia ca pe langa nemti si italieni, pentru U Cluj liciteaza inca un investitor.

Sursa: stiridecluj.ro