Ceahlaul bate Bistrita lui Padureanu cu 2-0. ”Pinalti” si-a batut prietenul Padureanu

412

Moldovenii au invins cu 2-0 la capatul unui meci in care bistritenii nu au jucat deloc rau si au ratat foarte mult. Golurile au fost marcate de Golubovici ’39 (penalti) si Lukanovici ’74.

1-0: Golubovici transforma un penalti acordat de centralul Marius Avram pentru un hent in careu al lui Canon.

2-0: Lukanovici inscrie cu un sut plasat de la aproximativ 12 metri.

Ceahlaul Piatra Neamt:

Jovici – Marc, Cazan, Vitelaru, Tepes – Constantinescu (Badescu ’56), Onciu, Monroy, Stana (Tolimir ’90+1) – Golubovici – Lukanovici (Margine ’82). Antrenor: Constantin Enache,

Gloria Bistrita:

Dolha – Peteleu, Canon, D. Ionescu, Cafasso – Ayza, A. Enescu, Romario (Anton ’69), Markisio – Layo (Bratu ’61), Predescu (Curtuius ’77). Antrenor: Nicolae Manea

Cartonase galbene: Vitelaru ’16, Cazan ’25, Marc ’60, Monroy ’67, Badescu ’80 / A. Enescu ’26, Cafasso ’44, Romario ’60

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Marius Avram.

Dolha: Ne-a lipsit maturitatea

Portarul Gloriei Bistrita, Emilian Dolha, a dat vina pe lipsa de experienta a colegilor lui pentru faptul ca formatia ardeleana nu a reusit sa plece cu macar un punct de la Piatra Neamt.
„Cred ca ne-a lipsit maturitatea, pentru ca au fost momente cand am controlat jocul. In a doua repriza am incercat, dar nu am mai avut prospetime. Ceahlaul are o echipa ok, alaturi de care ne vom bate pentru evitarea retrogradarii. Am obtinut putine puncte, dar trebuie sa ramanem pozitivi si sa ne revenim. Nu voi avea un meci special cu Vasluiul etapa viitoare, chiar daca m-am pregatit alaturi de ei in vara asta. Va fi un meci foarte greu pentru noi. Cred ca avem puterea sa ne salvam in acest an” , a spus Dolha la DigiSport.