CFR da piept diseara cu Basel pentru grupele Champions League. ”Jucam la victorie!”

406

CFR joaca pentru prima calificare obtinuta pe teren in grupele Ligii. Paszkany recunoaste ca are emotii si ca a evitat deplasarea in Elvetia din cauza superstitiilor. Patronul ardelenilor le cere jucatorilor sa lupte si pentru Andone: „El a castigat doua campionate, dar nu a apucat sa antreneze in Liga”. Paszkany dezvaluie si surprizele pregatite de antrenor.

„Am emotii, dar recunosc ca nu ma duc din superstitie. Mai bine ma uit la televizor. Nu mi-e jena sa recunosc, fiecare are obiceiurile lui. Echipa a crescut foarte mult de la prima etapa, ca joc si ca exprimare, dar fotbalul te pedepseste daca nu esti atent si concentrat tot meciul. Intr-o competitie internationala poti sa pierzi munca unui an intreg”, a declarat Paszkany la Digi Sport.

„Andone are libertate deplina sa trimita in teren cel mai bun 11 pe care il considera. Le-am spus si jucatorilor sa faca tot posibilul sa se califice si pentru ei, dar si pentru Ando, care a castigat doua titluri dar nu a a avut sansa sa joace in grupele Ligii. Basel este o echipa complexa, dar avem atuurile noastre, tehnicitatea si viteza”,a mai spus patronul CFR-ului.

Sursa: prosport.ro