LIGA 1

Chipciu: Peste vreo trei luni ar trebui sa revin!

chipciu1Alexandru Chipciu a declarat, sambata, ca la derbiul cu Dinamo a suferit o fractura deasupra gleznei, astfel ca va trebui sa stea cu piciorul in ghips 45 de zile.

“Asa e in viata, nu poti sa programezi lucrurile astea. Aseara am facut o radiografie la spital, cu toate ca eu voiam sa merg in club cu baietii, am zis ca e o chestie minora. A insistat Mister sa merg la spital. Ceea ce parea o joaca la inceput s-a transformat intr-o fractura deasupra gleznei. Daca imi era afectata glezna, trebuia sa ma operez. Nu era perioada mai lunga de recuperare, dar era mai dureros pentru mine. Chiar si asa, trebuie sa stau cu piciorul in ghips 45 de zile. Dupa aceea incep recuperarea. Peste vreo trei luni ar trebui sa revin, traiesc niste sentimente pe care nu le-am mai avut pana acum. Eu am crezut ca e ceva usor, o entorsa. Deja aveam planuri de vacanta cu prietena, dar s-au dat peste cap. Chiar eram linistit la spital, stateam in carucior si ma jucam pe telefon”, a spus Chipciu la Digi Sport, informeaza digisport.ro.

El a subliniat ca accidentarea nu i-a fost provocata de colegul sau Cristian Tanase. “Rus m-a accidentat! Tanase ma loveste putin, dar Rus m-a lovit, fara sa vrea. Nu cred ca mai conteaza lucrul acesta. Nu stiu daca dinamovistii au jucat foarte foarte dur…asa sunt derbiurile. Eu nu ma feresc de contact, probabil ca de aceea m-am si accidentat. Suntem mult mai buni decat ei si din frustrare au intrat asa, dar nu putem sa-i acuzam. La Chiriches a fost intentie. Am vorbit cu el si se pare ca e mai bine. Daca eram lovit cu intentie, poate altul era si discursul meu acum”, a mai spus Chipciu.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP