“Clasicul” Romaniei: Dinamo-Steaua, ora 21:30! Vezi echipele probabile!

656

dinamoClasicul Romaniei Dinamo – Steaua se va desfasura in aceasta seara pe National Arena, ora 21:30, potrivit stiridesport.ro.

Duelul declaratiilor inainte de derby

Gigi Multescu, antrenorul dinamovistilor, a declarat la conferinta de presa premergatoare acestei partide, ca stelistii au o potenta fizica peste limitele normalului:

”Mi s-a parut in multe momente ca sunt peste limita normalului, mai ales in campionatul trecut. Baza e pregatirea fizica, dar parca e putin mai mult. Nu e numai atat”, a spus Multescu.

Replica din tabara adversa a venit imediat, iar Mihai Stoica, a ironizat prezenta dinamovistilor la partida din aceasta seara:

”Am inteles ca nu vor fi foarte multi, 15-20.000 de spectatori, citi s-or stringe si ei. Au anuntat ca vor fi 40.000? 40.000 de miini poate!” a declarat MM Stoica.

Pe cine mizeaza cei doi antrenori?

Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, pare decis sa-l trimita in teren, din primul minut, pe atacantul Piovaccari. Singura dilema a antrenorului stelist este daca va juca pe postul de mijlocas ofensiv central cu Nicolae Stanciu sau cu Gabi Iancu.

De cealalta parte, Multescu va efectua mai multe modificari in formula de start. Elton si Thicot par a fi surprizele antrenorului dinamovist in partida din aceasta seara.

Echipe probabile

Dinamo: Balgradean – Rus, Grigore, Durimel, Fai – Thicot, Elton – Matei, Curtean, Filip – Thomas

Steaua: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Stanciu, Cr. Tanase – Piovaccari