#Colectiv Galerie foto EMOTIONANTA cu fotbalistii echipei nationale de fotbal a României aducand un OMAGIU victimelor tragediei din Colectiv

731

Daca marti, 10 noiembrie, jucatorii nationalei de tineret a Romaniei au fost la locul tragediei, astazi, miercuri, 11 noiembrie, si elevii lui Anghel Iordanescu au ajuns in fata clubului Colectiv, unde s-au recules si au aprins cate o lumanare in memoria celor 51 de oameni care au decedat in urma incendiului din 30 octombrie, din timpul unui concert rock.

Selectionerul, impreuna cu ”tricolorii”, au ajuns la clubul Colectiv direct dupa antrenamentul de la Saftica, cu autocarul, in jurul orei 20:30.

Numarul mortilor in urma tragediei din Colectiv a ajuns astazi la 51, dupa ce basistul formatiei rock Goodbye to Gravity, care a concertat in seara respectiva in club, a murit. Alex Pascu fusese transferat in strainatate, pentru a-si continua acolo tratamentul, dar si-a pierdut viata dupa ce a aterizat pe aeroportul din Franta.

Acum, 102 raniti sunt internati in spitale din Romania si din strainatate, dupa cum anunta colegii de la Digi 24.Din cei 36 de pacienti transferati peste hotare, 8 nu au mai putut fi salvati.

sursa: digisport.ro

foto: sportnews.ro