Concordia Chiajna va juca in Liga I in locul Rapidului, potrivit deciziei TAS!

595

chiajnaTribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis ca formatia Concordia Chiajna va juca in Liga I in locul FC Rapid, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Mircea Minea, potrivit mediafax.ro.

„Asa cum v-am spus, noi am facut toate demersurile necesare la TAS, iar acum cateva minute am primit un mesaj de la avocatul nostru care este acolo. TAS ne-a dat dreptate, nici nu imi vine sa cred. Mai fericit de atat nu stiu cand am fost. Concordia va juca in Liga I in locul Rapidului”, a spus Minea.

Oficialul gruparii ilfovene a mentionat ca formatia Concordia va disputa partida din etapa a III-a cu Steaua in locul echipei Rapid.

„Noi vom juca acum cu Steaua. Nu stiu daca meciul se va mai disputa sambata. In aceste conditii s-ar putea ca meciul sa se reprogrameze, va dati seama. Nu stiu, acum asteptam si noi instiintarea oficiala de la TAS”, a adaugat Mircea Minea.

Rapid a invins, la 13 iulie, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 2-1 dupa prelungiri, echipa Concordia Chiajna, intr-un meci de baraj pentru obtinerea dreptului de participare in editia 2013/2014 a Ligii I.