NATIONALA

Confesiunile lui Piturca inainte de dubla cu Turcia si Olanda: Turcii sunt peste noi, Olanda are prima sansa

Victor Piturca a sustinut o conferinta de presa in care a prefatat partidele cu Turcia si Olanda, a explicat motivul pentru care l-a convocat pe Mutu si a anuntat jucatorii pe care se va baza in viitor.Piti crede ca Turcia porneste cu prima sansa in confruntarea de vineri: “Sint doua jocuri foarte importante cu adversarii impotriva carora ne vom bate pentru primele doua locuri in grupa. Deplasarea din Turcia este mai importanta pentru ca Olanda are prima sansa la cistigarea grupei. Cu Turcia si Ungaria ne batem la locul 2. Daca aducem puncte avem sanse mari sa terminam peste ei. Totusi, in acest moment, trebuie sa recunoastem, Turcia este peste noi, este favorita. Si un punct ar fi bun”

Selectionerul a confirmat si informatia exclusiva de pe gsp.ro, conform careia Tanase nu va juca impotriva Turciei: “Avem probleme de lot, Tanase a iesit din carti pentru acest meci. Si Tamas are o problema, din acest motiv l-am si chemat pe Gardos in lotul de 23. Si mici probleme cu Chriches, dar sper sa se rezolve pina la meci. In locul lui Tanase este Popa, nu mai aducem un alt jucator. Avem mari probleme pe partea dreapta. Nu avem un jucator in acest moment. Trebuie sa improvizez, cu un Luchin, cu Tamas chiar, posturi pe care nu evolueaza la echipele de club. Totusi, Luchin a jucat bine cu Franta ca fundas dreapta, la fel si Tamas in ultimele doua meciuri din Premier League””

Piturca a anuntat si care este pericolul numarul 1 in duelul cu Turcia: “Sint valorosi, joaca la echipe mari, in campionate puternice, asta spune totul despre valoarea lor. Arda Turan este jucatorul lor numarul 1, este foarte bun”

Selectionerul a explicat de ce Mutu a fost convocat, i-a laudat pe Torje si Bogdan Stancu si a anuntat care este viitorul echipei nationale: “M-am gindit pina in ultima clipa daca sa-l convoc. Chiar daca nu este la 100%, ne poate ajuta, a jucat 90 de minute la echipa de club. Sint probleme si cu Marica. Ma bucur pentru Torje si Bogdan Stancu ca evolueaza titulari si ca s-au impus la formatiile lor. Au si marcat acum”

 

“Viitorul echipei nationale sta in Chiriches, in Maxim, in Grozav. Nu compromit sansele noastre doar pentru a lua jucatori de la Steaua. Ei sint valorosi in acest moment si merita sa joace pentru Romania”

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP