Anunt SOC: Copos vinde OFICIAL Rapidul saptamana viitoare!

519

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca, din informatiile pe care le detine, saptamana viitoare vor avea loc modificari in structura actionariatului clubului care se afla in prezent in proprietatea lui George Copos.

„Este nevoie de stabilitate la club. Sa nu mai existe acele convulsii interne, acele conflicte cu suporterii, acele incertitudini la nivelul conducerii clubului. Se vorbeste intr-una de faliment, dar nu se poate pune problema falimentului la Rapid. Am auzit ca e vorba ca saptamana viitoare sa se schimbe si actionariatul. Saptamana viitoare sunt promisiuni ca se vor rezolva si problemele cu restantele salariale. Promisiuni sunt, speram sa fie totul adevarat. Domnul Copos a mai venit acum o saptamana. Am vorbit cu dansul. Este framantat si dansul de aceste probleme, nu poate sa le dea de capat, are si problemele sale la firme. Dar a garantat ca este aproape de echipa tot timpul. Insa noi vrem sa se vada concret acest fapt”, a spus Rada.

El a adaugat ca jucatorii rapidisti vor avea la antrenamentul de sambata o intalnire cu Virgi Dumitru, membru in Consiliul de Administratie al clubului, care le va comunica situatia concreta de la nivelul conducerii. „Domnul Copos nu ne-a anuntat oficial ca se retrage de la club. Maine, la antrenament, echipa va avea o intalnire cu Virgil Dumitru (n.r. – membru in Consiliul de Adminitratie al FC Rapid), el ne va comunica concret ce se va intampla in continuare. Asadar vom avea detalii noi si poate ni se va explica despre ce este vorba. Noi asteptam sa se rezolve problemele pentru ca jucatorii sa nu stea cu gandul decat la ce fac pe terenul de joc. Speram sa avem niste semnale pozitve ca totul se va rezolva pe linia actionariatului si a conducerii clubului”, a afirmat tehnicianul.