Cornel Dinu: Piturca m-a impresionat ca jucator de POKER!

507

cornel_dinu_36Cornel Dinu, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, intr-un mod ironic, ca nu are niciun fel de dusmanie cu selectionerul Victor Piturca, apreciindu-i acestuia stapanirea de sine la jocul de poker.

„Nu am niciun fel de dusmanie cu Piturca. Din contra, ii apreciez stapanirea de sine, si ca jucator a fost unul bun.  L-am vazut chiar cum joaca poker si m-a impresionat. El a vorbit cum a vorbit despre mine… Probabil ca a folosit cele cateva cuvinte pe care le are in lexic, maxim 200. Nu poti sa ai alte pretentii la el. In ceea ce priveste whiskey, de obicei deschide creierul si argumenteaza uneori dizertatia, dar nu e cazul lui . In privinta cainelui, intr-adevar este partenerul meu. Dar in ciuda faptului ca este un caine de rasa, foarte curajos, cred ca daca l-ar vedea s-ar inspaimanta si ar lua-o la fuga”, a spus Dinu.

Selectionerul Victor Piturca a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, este dusmanul sau si isi permite sa il jigneasca, pentru ca a fost la randul lui jignit de fostul international.

Dinu l-a criticat dur pe Victor Piturca dupa infrangarea echipei nationale, suferita in Olanda, cu scorul de 0-4. Si europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a avut comentarii jignitoare la adresa selectionerului, dupa acel meci, dar Piturca a precizat ca pe acesta nu il va jigni, deoarece il va da in judecata pentru afirmatiile sale.

„Cornel Dinu este dusmanul meu, este rivalul meu. Sa stiti ca Dinu, pentru mine, a fost un mare jucator si l-am respectat in sensul asta, dar ca om, e o jigodie umana pe care cu greu o mai intalnesti pe aceasta planeta. Pe el il jignesc, dar de exemplu pe Vadim Tudor nu o sa-l jignesc, desi a scris foarte urat despre mine. Astazi de dimineata, cand am plecat de acasa, avocatul m-a atentionat sa nu zic nimic de el, pentru ca daca o fac… Doamne, stiti in cate feluri am sa-l numesc pe asta? Asta (n.r. – Corneliu Vadim Tudor) vrea sa fie presedintele tarii. Va imaginati si Cornel Dinu, la cat e de inteligent, si el ar fi trebuit sa fie presedintele tarii. Nu o sa vorbesc despre Vadim Tudor, pentru ca o sa-l dau in judecata si sper sa se intample ceva, pentru ca la noi in tara, din pacate, nu sunt legi. La noi in tara se jigneste, se minte si se injura fara niciun fel de problema”, a completat Piturca.