Cosmin Matei A COMIS-O RAU DE TOT! A fost prins la pariuri, desi UEFA si FIFA interzic asta in termeni duri!

3020

Situatie delicata pentru Cosmin Matei, revelatia lui Dinamo in acest sezon: fotbalistul a fost surprins intrand intr-o casa de pariuri! FIFA si UEFA prevad sanctiuni drastice pentru fotbalistii care pariaza, dar Matei sustine ca vizita sa a avut un alt motiv.

Cosmin Matei a fost surprins, joi, intrand intr-o casa de pariuri din zona Lacul Tei, dar fotblistul sustine ca nu a pariat, scrie ProSport.

Initial, Matei a declarat ca a vizitat un prieten: „Da, este adevarat. Am fost la un prieten care era inauntru. Eu nu pariez nici la casele de pariuri, nici online”.

Ulterios, fotbalistul a venit cu o alta explicatie: „Nu vreau sa se afle pentru ca, sincer, am o gagica acolo. De-aia m-am dus, am o gagica la casa de pariuri. E aiurea, pentru ca de doi ani de zile m-am cumintit si o chestie de genul asta ma poate distruge!”.

In cazul in care se dovedeste ca Matei a pariat, acesta risca o pedeapsa din partea Comisiei de Disciplina.

„Momentan, nu este o actiune de natura penala, mai ales ca a spus ca s-a dus acolo din alte motive. Forul mondial a interzis clar ca jucatorii sa fie implicati in asa ceva, mai ales daca pariaza pe meciurile propriei echipe. De fapt, e interzis sa parieze pe orice meci de fotbal”, a precizat Ioan Hurdubaie, ofiterul de integritate al FRF.

Cosmin Matei nu este la primul episod de acest gen. Pe vremea cand era la Steaua a fost surprins iesind dintr-un casino impreuna cu Bogdan Stancu si Cristi Tanase. In plus, Matei mergea frecvent la partidele de poker dintre Victor Becali si Gigi Netoiu.

Sursa: Realitatea Tv