CRIMA ORIBILA IN sportul American: Antrenorul lui New York Red Bulls a fost UCIS! Lucra ALATURI DE Thierry Henry si Rafa Marquez!

506

Antrenorul englez al echipei de juniori a echipei New York Red Bulls, Mike Jones, in varsta de 25 de ani, a fost ucis in Manhattan, duminica dimineata, a anuntat politia americana.

Potrivit BBC, Jones a primit mai multe lovituri de cutit, el fiind declarat mort la spitalul Bellevue din New York.

Un purtator de cuvant al politiei din New York (NYPD) a declarat ca tehnicianul avea o ureche sectionata si mai multe rani la cap si la gat.

Tatal lui Jones a declarat ca a fost alertat sa contacteze NYPD de catre unul dintre prietenii fiului sau prin intermediul retelei de socializare Facebook. „Am contactat politia si am fost in stare de soc. Ma asteptam sa aud ca a fost ranit intr-un accident. Nu ne vine sa credem”, a afirmat el.

Barbatul a mentionat ca fiul sau petrecea zece luni pe an in SUA si tocmai cumparase un apartament, impreuna cu doi prieteni.

Mike Jones era antrenor in cadrul clubului New York Red Bulls de cinci ani.

La echipa de seniori a clubului New York Red Bulls evolueaza, intre altii, francezul Thierry Henry, mexicanul Rafael Marquez si australianul Tim Cahill.