De la ”Va bateti joc de noi!” la ”Sunteti cei mai tari!” in nici o ora

473

Suporterii rapidişti i-au cerut demisia antrenorului Ioan Ovidiu Sabau, sambata seara, la finalul primei reprize a meciului de pe teren propriu cu CFR Cluj, din etapa a VI-a a Ligii I.

In minutul 37 al partidei, moment in care scorul era 2-0 pentru CFR Cluj şi Rapid evolua cu un jucator mai putin pe teren dupa eliminarea lui Oros, galeria giuleşteana a inceput sa reproşeze jucatorilor jocul slab, precum şi greşelile individuale, scandand: „Jucati fotbal”. „Ruşine, ruşine sa va fie!”, „Suntem mereu cu voi, voi va bateti joc de noi”.

Actionarul majoritar George Copos, absent de la acest meci, a fost şi el injurat in mai multe randuri, iar ulterior fanii au scandat „Demisia, demisia!” şi unmele fostului antrenor rapidist Marius Şumudica.

In ultimele minute ale reprizei I fanii au devenit ironici şi au strigat „Ole ole” la pasele repetate ale jucatorilor rapidişti, precum şi „Campionii – campionii”.

In repriza secunda, galeria echipei Rapid a parasit locul obişnuit eliberand scaunele din centru şi s-a retras spre marginile peluzei a doua.

Conducerea FC Rapid este reprezentata la acest meci de preşedintele CA Ion Taban şi de preşedintele executiv Constantin Zotta. In tribune se afla şi fostul preşedinte al clubului giueştean Dinu Gheorghe, in prezent conducator la Astra Ploieşti.