Fostul mijlocaș al Stelei Lucian Sânmărtean își încheie aventura la Al Ittihad, după mai puţin de un an.

Mijlocașul naționalei va reveni în Liga I după jocurile echipei naționale! Anunțul a fost făcut la Jeddah de un apropiat al președintelui de la Al Ittihad.

Clubul din Arabia Saudita s-a înțeles cu marocanul Boussoufa, fost la Anderlecht, Anji și Lokomotiv, iar Sanmartean va fi lăsat să plece liber de contract. Șeful suprem Al Balwi a confirmat despărțirea de fotbalistul roman, fără a oferi detalii asupra destinației sale. Al Balwi a precizat doar că lui Sanmartean ‘nu-i va fi pusă niciun fel de piedica, indiferent de opțiunea pe care o va avea’.

În afară propunerilor concrete din Arabia Saudita, Sanmartean mai avea oferte din Qatar și Emiratele Arabe. Nu va opta pentru niciuna, asigură surse din club. Un apropiat al lui Al Balwi a făcut anunțul așteptat de milioane de fani în România: Sanmartean se întoarce în Liga I! Echipa care ar fi ajuns la un acord cu jucătorul nu a fost însă anunțată.

Lucian Sanmartean, 35 de ani, a plecat de la Steaua în ianuarie în schimbul a 500 000 de euro. Mijlocașul mai avea contract cu Al Ittihad până în vâră anului viitor.

Sursă: sport.ro

Foto: looktv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.