Decizie BOMBĂ: Sânmărtean REVINE în Liga I. VEZI dacă se întoarce la STEAUA

576

Fostul mijlocaș al Stelei Lucian Sânmărtean își încheie aventura la Al Ittihad, după mai puţin de un an.

Mijlocașul naționalei va reveni în Liga I după jocurile echipei naționale! Anunțul a fost făcut la Jeddah de un apropiat al președintelui de la Al Ittihad.

Clubul din Arabia Saudita s-a înțeles cu marocanul Boussoufa, fost la Anderlecht, Anji și Lokomotiv, iar Sanmartean va fi lăsat să plece liber de contract. Șeful suprem Al Balwi a confirmat despărțirea de fotbalistul roman, fără a oferi detalii asupra destinației sale. Al Balwi a precizat doar că lui Sanmartean ‘nu-i va fi pusă niciun fel de piedica, indiferent de opțiunea pe care o va avea’.

În afară propunerilor concrete din Arabia Saudita, Sanmartean mai avea oferte din Qatar și Emiratele Arabe. Nu va opta pentru niciuna, asigură surse din club. Un apropiat al lui Al Balwi a făcut anunțul așteptat de milioane de fani în România: Sanmartean se întoarce în Liga I! Echipa care ar fi ajuns la un acord cu jucătorul nu a fost însă anunțată.

Lucian Sanmartean, 35 de ani, a plecat de la Steaua în ianuarie în schimbul a 500 000 de euro. Mijlocașul mai avea contract cu Al Ittihad până în vâră anului viitor.

Sursă: sport.ro

Foto: looktv.ro