Decizie SENZATIONALA pentru suporterii tricolorilor: pret UNIC al biletelor. Cat costa un bilet, in orice sector, la meciul cu Finlanda

368

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a luat o decizie excelenta pentru suporterii nationalei Romaniei pentru meciul  Romania – Finlanda, din preliminariile Euro 2016, astfel ca a decis urmatoarele aspecte:

Vor exista bilete in 3 variante pentru toti fanii nationalei:

1. Cele virtuale care au fost deja achizitionate vor putea fi preschimbate in bilete reale

2. Online, pe bilete.frf.ro, incepand de azi, marti, 6 octombrie, de la ora 11:00

3. La casele de bilete de la Arena Nationala si in 500 de puncte Inmedio si Germanos, incepand de azi, marti, 6 octombrie, de la ora 14:00. Casa de bilete din Bulevardul Basarabia va fi deschisa non-stop! Pretul unic al unui bilet va fi de 20 de lei.

„Aseara am primit o veste extraordinara, aceea ca tricolorii se vor putea bucura de sprijinul fanilor la partida cu Finlanda. Vreau sa-i felicit personal pe cei doi juristi pentru aceasta victorie. Foarte rar o decizie a UEFA a fost intoarsa. „, a declarat Razvan Burleanu, intr-o conferinta de presa.

„Toti cei care si-au achizitionat bilete virtuale la meciul cu Finlanda vor beneficia de bilete gratuite la meci. Pana maine la ora 11:00, fiecare detinator de bilet virtual il poate preschimba in bilet real. Vom avea un pret unic de 20 de lei, pentru biletele care se vor vinde la meciul cu Finlanda. Biletele vor fi puse in vanzare pe bilete.frf.ro, azi, la ora 11:00. Va fi varianta de bilet care iti permite sa il tiparesti acasa (eTickets).

De la ora 14:00 se deschid casele de bilete de la Arena Nationala si peste 500 de puncte in tara, in Inmedio si Germanos. Casa de bilete din Bulevardul Basarabia va fi deschisa non-stop! Asteptam un stadion plin. Toate cele 3 inele vor fi deschise”, a mai afirmat Burleanu.

Romania – Finlanda se disputa joi, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Fazele VIDEO vor putea fi urmarite pe digisport.ro si pe m.digisport.ro imediat dupa incheierea partidei.

sursa: digisport.ro