Descinderi si perchezitii la suporterii Rapidului si ai Stelei! Acuzatii de ULTRAJ!

640

LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - RAPID BUCURESTITreisprezece suporteri ai echipelor Steaua si Rapid au fost ridicati, marti, in urma unor perchezitii, fiind acuzati de incaierare si ultraj, dupa ce s-ar fi batut la finalul meciului din 14 aprilie, de pe stadionul Giulesti – Valentin Stanescu, au declarat oficiali din Politia Capitalei.

Politistii au facut opt perchezitii si au ridicat 13 persoane, dintre care cinci aveau emise pe numele lor mandate de aducere. Acestea au fost aduse pentru audieri la Politia Sectorului 5, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Dintre cei 13, sapte sunt suporteri ai echipei Steaua si sase sunt suporteri ai Rapidului. Acestia au fost surprinsi in timpul incidentelor din 14 aprilie de camerele de supraveghere sau au fost filmati de oamenii care locuiesc in zona.

Cei 13 suporteri sunt acuzati de incaierare si ultraj contra bunelor moravuri. Unii dintre dintre acestia s-ar fi luat la bataie dupa meciul Rapid – Steaua, pe strazile Ion Nedeleanu si Vasile Topliceanu.

Anchetatorii au gasit la perchezitii bate si sabii, au precizat sursele citate.

Potrivit unor surse din Politie, printre cei ridicati in urma perchezitiilor ar fi si un component al echipei de rugby Steaua Bucuresti.

Meciul dintre Rapid si Steaua, din 14 aprilie, de pe stadionul Giulesti – Valentin Stanescu, terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), in derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I, a fost marcata de incidente atat la inceput, cat si spre final.