HANDBAL

DEZASTRU FINANCIAR pentru jucatoarele de la Oltchim!

HANDBAL FEMININ - OLTCHIM RAMNICU VALCEA - RANDERSOltchim Ramnicu Valcea are probleme in a-si aduna bugetul necesar pentru sezonul viitor si, dupa negocieri cu jucatoarele de baza din lot, a decis sa renunte la noi contracte cu acestea, din cauza salariilor mari, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul gruparii valcene.

Bugetul necesar pentru sezonul viitor, de 1,5 milioane de euro, anuntat la inceputul lunii de clubul valcean, este imposibil de atins in prezent. Esecul din Cupa Romaniei, in care Oltchim a fost eliminata din primul tur, a lovit si mai mult in incercarile conducerii de a gasi noi sponsori. Mai mult, la negocierile pentru viitorul sezon, jucatoarele nu au acceptat scaderea salariilor, astfel ca, desi au plecat Bulatovici, Jovanovici, Manea si Farcau, iar Meirosu a anuntat ca se retrage, bugetul estimat tot a depasit 2 milioane de euro (2,1).

In aceasta situatie, conducerea echipei Oltchim a decis sa anunte impresarii a cinci jucatoare de baza din lot, adica Neagu, Barbosa, Ungureanu, Nechita si Bradeanu, ca salariile pe care le-au cerut nu pot fi sustinute in viitorul sezon si sunt libere sa-si caute echipe. „N-au acceptat nici scaderea cu putin a salariilor, nici injumatatirea, darmite sa joace pe 1000 sau 2000 de euro, daca tot ar fi fost de salvat echipa”, au declarat surse din cadrul clubului, pentru MEDIAFAX.

Extremele Iulia Curea si Iulia Managarova sunt inca sub contract cu Oltchim, la care ar urma sa revina in lot si jucatoarele imprumutate la alte echipe. Conducerea nu are certitudinea formarii unui buget necesar pentru abordarea Ligii Campionilor, pentru care ar fi nevoie de minimum 1 milion de euro, astfel ca se ia in considerare si varianta ca echipa sa nu fie inscrisa in competitia a carei finala Oltchim a jucat-o in 2010, iar in ultimele doua sezoane a ajuns pana in semifinale.

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP