Dinamo debuteaza cu Severinul cu un stadion ARHIPLIN

414

Interes mare la meciul de debut al Severinului in Liga I. Tinand cont si de numele adversarului, mehedintenii s-au inghesuit sa cumpere bilete la partida cu Dinamo Bucuresti, programata vineri, de la ora 20:20, pe Stadionul „Municipal”.

„S-au vandut peste 60 la suta din numarul total de bilete. La tribuna 0 deja s-au epuizat. Fiind un meci de risc maxim, nu puteam tipari 18.800 de bilete, cat este capacitatea stadionului pe scaune”, a dezvaluit vicepresedintele clubului severinean, Felix Nuhaiu.

Organizatorii au vandut si 350 de abonamente. „Cererea e mare si cred ca vor fi vandute toate biletele pana la ora meciului”, a afirmat si viceprimarul Marius Screciu.

Si spectatorii severineni sunt optimisti si cred ca favoritii vor debuta cu dreptul in Liga I. „Batem cu 2-0 pe Dinamo”, au spus cei mai optimisti dintre fanii olteni.

Pretul biletelor la meciul cu Dinamo e la fel ca pentru urmatoarele partide pe care CS turnu Severin la disputa in Liga I: 5 lei (peluze), 10 lei (tribuna 2), 15 lei (tribuna 1), 20 lei (tribuna 0) si 100 lei (tribuna oficiala). Sursa: prosport.ro