Dinamo il transfera pe senegalezul Tendeng

616

Dinamo il va legitima pe senegalezul Tendeng, care vine liber de contract dupa ce si-a reziliat acordul cu Casa Sports.

Ros-albii sint in plin mercato. Il asteapta la Bucuresti pe mijlocasul senegalez de 20 de ani Paul Tendeng, un nume care nu spune nimic, la prima vedere, dar care a fost in probe la echipa, in stagiul din Austria, la inceputul lunii iulie. Fotbalistul de banda dreapta l-a impresionat inca de atunci pe Dario Bonetti, insa, din cauza situatiei sale contractuale dubioase, n-a ramas la formatia din Stefan cel Mare.
Acum, Tendeng a transmis prin agentii sai ca a devenit liber de contract dupa ce si-a incheiat situatia cu Casa Sports, clubul sau din Senegal, astfel ca poate veni fara probleme la Dinamo.
Oricum, atunci cind a plecat din cantonamentul „ciinilor”, africanul a primit din partea antrenorilor dinamovisti si un program de pregatire pe care sa-l urmeze, daca nu va mai fi acceptat la antrenamentele formatiei din Senegal. Daca va sosi la Bucuresti, Tendeng trebuie sa-si rezolve si formalitatile de deplasare si de sedere in Romania, mijlocasul va primi un salariu de 2.500 de euro pe luna, in primul sezon, urmind apoi sa semneze un alt contract, mult mai consistent, daca va da randament. Sursa: gsp

100.000 de euro este cota lui Tendeng, conform transfermarkt.de

Geraldo ii ameninta pe „ciini”
Tocmai ce-a semnat cu Petrolul ca portughezul Geraldo Alves a si facut declaratii razboinice: „Sper sa joc cit mai devreme pentru noua mea formatie. Poate chiar de duminica, as vrea mult sa-mi ajut colegii in meciul cu Dinamo. Oricum, cred ca vom invinge la Bucuresti, va dau si scorul, 1-0 pentru Petrolul. Iar echipa noastra poate sa ajunga in cupele europene la vara”.