Dinamo s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei, dupa 5-0 contra Chindiei!

695

bbbbbbDinamo Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0) pe Chindia Targoviste.

Golurile partidei au fost marcate de Joel Thomas ‘8 si ’64, Durimel ’41 si ’86, Lazar ’62.

Dinamo: Balgradean – Rus, Durimel, Grigore (Nedelcearu ’68), Filip – Thicot, Serban – Lazar, Rotariu (Tucudean ’76), Matei – Thomas (Curtean ’67). Antrenor: Flavius Stoican.

Chindia Targoviste: Popescu (Omut ’44) – Patru, Marin, Vatavu, Dinu – Dobre, Anton, Conciu, Ghita (Grigore ’58) – Cherchez, Buca (Ispas ’70). Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Cartonas galben: Dobre ’38.

Partida a fost arbitrata de o brigada avandu-l la centru pe Marian Balaci, ajutat la cele doua linii de Valentin Dumitru, Dan Popescu, in timp ce Marius Baston a fost rezerva.

Observatorii partidei au fost Adrian Ramureanu si Marian Dorobantu.

La meciul de pe Stadionul Dinamo au asistat 4.826 de spectatori, dintre care 100 de fani ai Chindiei.

Fundasul Ionut Nedelcearu a debutat pentru prima echipa a clubului Dinamo, in timp ce Joel Thomas, Alexandre Durimel si Valentin Lazar s-au aflat la primele goluri pentru Dinamo.

In minutul 41, portarul oaspetilor, Iustin Popescu s-a accidentat in urma unui contact cu Alexandre Durimel si a fost transportat cu o ambulanta la un spital.

Sursa: mediafax.ro