Discutiile ARBITRILOR vor fi inregistrate!

514

Harald_Lechner,_Fußballschiedsrichter_(07) Michel Platini, a anuntat, vineri, la Lille, ca vrea ca discutiile dintre componentii brigazilor de cinci arbitri de la meciurile internationale sa fie inregistrate, incepand de anul viitor.

„Inteleg greseala arbitrului care nu a vazut faultul lui Muller (n.r. – fault la Jordi Alba, aflat la originea celui de-al treilea din cele patru goluri ale echipei Bayern Munchen in meciul cu FC Barcelona, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor). Insa sunt trei arbitri internationali si daca niciunul nu a vazut faultul, ceva nu merge. Daca arbitrul era singur, nu ar fi vazut, poate nici daca ar fi fost doi, dar cand sunt trei, trebuie sa vada. Incepand de anul viitor i-am cerut secretarului general al UEFA ca la meciurile cu cinci arbitri discutiile sa fie inregistrate. Nu cred ca nu a vazut nimeni faultul. Nu este posibil. De ce nu s-a spus nimic? Vreau sa stiu”, a spus Platini.

Michel Platini a precizat ca in continuare este impotriva tehnologiei video in arbitraj, considerand ca implementarea ar fi prea costisitoare.