Doar Giggs si Chicharito titulari cu CFR Cluj, in rest copii si rezerve! Manchester United – CFR Cluj este transmis de Digisport 1 si Dolcesport 1

463

Meciul Manchester United – CFR Cluj va fi transmis incepand cu ora 21:45, in aceasta seara, de Digisport 1 si Dolcesport 1.

Sir Alex Ferguson a anuntat in conferinta de presa dinaintea meciului din Champions League cu CFR Cluj echipa pe care o va folosi. “Nu cred ca va juca Vidic. Crede ca mai are nevoie de cateva zile de antrenament, deci nu va fi valid. Nu este insa foarte departe. Daca nu va juca maine, nu are nicio sansa sa mai prinda derbyul cu City. Sa fi jucat cu CFR Cluj ar fi fost un bonus,dar sa joace duminica ar fi prea devreme”,a spus antrenorul lui United.

“Kagawa a inceput sa alerge. Ar putea sa prinda banca cu City. Nani si Valencia sunt inca out. Rooney o sa joace pe dreapta. Cu CFR Cluj o sa aleg echipa fara sa ma gandesc la meciul cu City. Conteaza cine castiga meciul”, a spus Ferguson.

Echipa de start a lui Manchester United: Lindegaard Rafael, Smalling, Jones, Buttner Cleverley, Giggs, Fletcher, Young Welbeck, Hernandez.