Echipa de fotbal Sageata Popricani, din Liga IV-a, cauta jucatori pe internet!

Publicat in Mar 29 2013 - 6:57pm de Mihaita Dinculescu

liga IVSageata Popricani, din Liga a IV, judetul Iasi, a postat un anunt pe un site de oferte de locuri de munca, prin intermediul caruia vrea sa gaseasca “fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat” pentru postul de portar.

“Avand in vedere ca in perioada imediat urmatoare incep miscarile de «trupe», ne-am gandit sa venim din timp in fata dvs cu o cerere de fotbalisti, pentru a ne intregi grupul actual. Echipa Sageata Popricani cauta fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat, pentru urmatoarele posturi: 1 portar , minim 1,75 m inaltime. CV-urile dvs sportive (date personale, palmares, echipe la care ati evoluat in trecut, etc) vor fi trimise pe fax sau email la sageatapopricani@yahoo.com si www.facebook.com/SageataPopricani”, se arata in anuntul postat de gruparea ieseana, pe jobs.bizoo.ro.

Echipa Sageata din Popricani, localitate aflata la 12 km de Iasi, a fost infiintata in 2010. Dupa 16 etape, formatia ocupa locul 6 in Seria I a Ligii a V-a.

4 Comentarii Poti fi primul cre deschide o discutie despre acest subiect.

 1. dario 24 septembrie 2014 la 23:07 - Reply

  Buna ziua daca sunteti interesati de atacant sau mijlocas dreapta am jucat in romania lica a 4 a si a 3 dar doar la una am fost legitimat contactati-ma daca mai aveti nevoie, id hagi_hagi83 . Multumesc !

 2. dumitru sebastian 2 august 2014 la 12:48 - Reply

  daca aveti nevoie de portar sau fundas central va rog sa ma contactati

 3. Cotosa Marian Razvan 23 martie 2014 la 13:40 - Reply

  Buna ziua.Am jucat doar in liga a V-a pana acum la Agrojor Jorasti. Daca mai sunteti interesati de postul de portar va rog sa ma contactati.

 4. kiss Raul 12 martie 2014 la 0:23 - Reply

  Buna ziua sunt un fos jucator Elche Ilicitano , Monovar Atletico si Novelda Spania as vrea sa gasesc o Echipa de Fotbal in romania va astept Pe imeil cu Mesaje multumesc :)

Lasa un raspuns