SPORTURI

Ecran gigant in Piata Sfatului din Brasov pentru deschiderea OFICIALA a FOTE!

FOTE-Flacara-olimpicaUn ecran gigant de 24 metri patrati pe care va fi transmisa live deschiderea oficiala a Festivalului Olimpic al Tineretului European, care va avea loc in 17 februarie de la ora 17.30, va fi amplasat in Piata Sfatului din Brasov.

Potrivit unui comunicat al Primariei Brasov, arena Liceului Sportiv, unde va avea loc festivitatea de deschidere a FOTE, cuprinde doar 2.000 locuri care sunt rezervate oficialitatilor, parintilor sportivilor, reprezentantilor mass-media si publicului, iar accesul se va face doar pe baza de invitatie.

In aceste conditii, Primaria va amplasa un ecran gigant de 24 de metri patrati in Piata Sfatului astfel incat turistii si brasovenii care nu pot intra pe arena Liceului Sportiv sa poata vedea live festivitatea.

De asemenea, pentru buna desfasurare a evenimentului s-a luat decizia restrictionarii circulatiei rutiere in centrul Brasovului, in 17 februarie, intre orele 17.30 – 23.00.

Festivalul Olimpic al Tineretului European, ajuns la cea de-a 11-a editie, se va desfasura in perioada 17-22 februarie, in judetul Brasov.

Cei peste 1.400 de sportivi si oficiali din 45 de tari se vor fi cazati in sase hoteluri din Poiana Brasov.

1 Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP