Fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei si al echipei Steaua este operat pe cord, duminica dimineata, la Institutul Inimii „Niculae Stancioiu”, din Cluj-Napoca, medicii urmand sa ii puna patru by-pass-uri.

Surse medicale au declarat, duminica dimineata, corespondentului MEDIAFAX ca interventia chirurgicala in cazul lui Emeric Ienei va dura aproximativ patru ore.

„Medicii Institutului Inimii „Niculae Stancioiu” il opereaza in cursul diminetii pe Emeric Ienei caruia ii vor fi puse patru by-pass-uri. Operatia va dura circa patru ore”, au spus sursele citate.

La Institutul Inimii din Cluj-Napoca se afla si fiica antrenorului Ienei.

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, declara, sambata, ca a vorbit cu medicii despre starea lui Emeric Ienei si ca acesta nu este in pericol, operatia la care urmeaza sa fie supus fiind una „de rutina”, care „nu pune probleme deosebite”.

„Am auzit ca este internat, am ajutat si eu la demararea buna a lucrurilor, pentru ca ne-a sunat fiica dansului, Cristina, si am dat si eu niste telefoane, nu puteam sa fac mai mult, pentru ca plecam la Targu Jiu. Am vorbit cu medicii de acolo, este stabil, nu este in pericol si va face o operatie care este o operatie de rutina, nu pune probleme deosebite. Ii dorim sa treaca cu bine peste operatie, care va fi azi (sambata – n.r.) sau maine dimineata (duminica – n.r.), si ii dorim insanatosire grabnica”, a spus Muresan, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

Fostul antrenor al echipei nationale si al echipei Steaua Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii „Nicolae Stancioiu” din Cluj-Napoca.

„Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii. I se fac investigatii medicale, iar, daca este cazul, va fi operat. Nu pot sa spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot sa spun ca in acest caz se va face ce trebuie”, declara directorul medical al Institutului Inimii „Niculae Stancioiu” din Cluj-Napoca, Radu Capalneanu.

Emeric Ienei s-a nascut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a castigat alaturi de Steaua Cupa Campionilor Europeni in 1986. De asemenea, a fost selectionerul Romaniei la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 si al Campionatului European din 2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.