“Este imposibila constructia unui nou stadion pentru Dinamo”

533

Dinamo_Stadium_(2006)Presedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipa, a declarat ca va fi imposibila constructia unui nou stadion in Stefan cel Mare.

„Tinta mea este sa fac un stadion al lui Dinamo in Stefan cel Mare. Baza este a ministerului si daca se putea face ceva, o faceau fostii actionari, mai ales ca 80 la suta dintre ei se ocupau cu specula imobiliara”, a declarat Ionut Negoita.

„Baza apartine MAI, iar noi suntem administratorul si pâna acum. Cei de la sectia de fotbal nu au depus vreun proiect sau macar o cerere prin care sa ne anunte ca vor sa construiasca un nou stadion. Eu imi doresc sa-l facem noi, Clubul Sportiv, pentru ca e arena tuturor, nu doar al fotbalului, e si a rugbyului si a atletismului. Nu facem parteneriate cu nimeni, sa ne trezim pe aici cu blocuri si vile. Sa zicem ca actionarii fac un stadion pe banii lor si vor sa-l ia in concesiune. Nici asa nu se poate fiindca sunt niste conditii: arena trebuie sa fie una dedicata mai multor sporturi si va ramâne tot in proprietatea ministerului. E clar ca nu o sa accepte niciodata!”, a fost replica Elisabetei Lipa.